Bluetooth Toetsenbord, draadloos typen

Een bluetooth toetsenbord is een aanwinst als je met een desktop computer werkt. Het scheelt weer een kabel waardoor je een opgeruimdere werkplek krijgt. Een andere onverwachte toepassing voor een draadloos bluetooth toetsenbord is het gebruik op de bank voor een settopbox. Het is ook super handig als je computer op een beamer of groot scherm hebt aangesloten. Met een draadloos toesten bord kun je comfortabel vanuit je luistoel of vanaf de bank werken, een filmpje kiezen of je favoriete muziek selecteren.

Bluetooth teostenbord muis trackpad

Bluetooth toetsenbord voor tablet

Een tablet heeft een scherm toetsenbord, waar je gemakkelijk een aantal woorden mee kuittypen. Maar voor het serieuze typewerk mis je bij een tablet toch het echt toetsenbord. Dit is op te lossen met een speciale Tablet Bluetooth toetsenbord. Deze toetsenborden hebben vaak een handige geïntegreerde tablet standaard. Je klapt het bluetooth toetsenbord hoesje open, zet je tablet er op en je bent klaar voor het serieus typewerk.

Draadloze toetsenbord voor smartphone

Er zijn ook handige mini draadloze toetsenborden voor je smartphone. Deze kun je eenvoudig in je binnen zak of voorvak van je rugzak stoppen. Heb je het toetsenbord nodig, dan haal je het toetsenbord uit je zak, klapt het open en zet je smartphone in de standaard. Je smartphone en bluetooth toetsenbord verbinden draadloos met elkaar. Je hebt dus gehannes met kabeltjes, die stuk gaan of kwijt raken. Let er bij het kopen van een bluetooth toetsenbord voor een Apple iPad of iPhone, dat je een  exemplaar koopt die de speciale wat van de speciale apple toetsen is voorzien.

bluetooth toetsenbord voor tablet

Bluetooth accessoiresKoop Bluetooth accessoiresKoop Bluetooth accesoires

Voeding van een Bluetooth toetsenbord

Draadloze toetsenborden zijn voorzien van een verwisselbare batterijen. of een vaste accu. Bij verwisselbare batterijen kun je kiezen tussen oplaadbare of gewone batterijen. Voor de losse oplaadbare batterijen, heb je dan wel een aparte lader nodig. Uitvoeringen met een accu kun je eenvoudig opladen met een USB kabeltje. Voor het opladen kun je gebruik maken van, de USB lader van je telefoon, een USB uitgang op je computer of een USB hub of een powerbank

USB lader

Scroll naar boven