Vogels voeren in je tuin

Nederland zit in een volledige lockdown en we gaan de winter in. Denk aan elkaar en denk ook aan de vogels! Wij hebben het dit jaar wat moeilijker dan normaal, maar vogels hebben het elke winter moeilijk, de rijke herfst waarin veel eten te vinden is bijna over en vogels hebben het daardoor een stuk moeilijker. Tijd om vogels te voeren.

Niet essentiële winkels zijn gesloten, maar gelukkig kun je online nog genoeg voegel voer bestellen. Naast vetbollen hang ik graag netjes met pinda’s op. Die zijn vooral aantrekkelijk voor Kool- en pimpel mezen. Maar ook kauwtjes halen de mooiste kapriolen uit om een paar pinda’s te kunnen bemachtigen.

Na wat zoeken kwam ik op Amazon.nl pinda netjes tegen. waar je kunt kiezen tussen klein en groot verpakking. Ik onderstaande tabel heb ik de kilo prijs uitgerekend. Een grote doos is een stuk voordeliger.

AantalGram per netjePrijsTotaal kilo pinda’s€ per kiloBestel hier
4175€15,290,7€21,84Amazon.nl
30150€21,954,5€4,88Amazon.nl
60150€36,959€4,11Amazon.nl

Bestel vandaag ook je pinda netjes en voerhuisje de vogels zullen je deze winter dankbaar zijn. Ik heb zelf een doos van 30 netjes besteld, genoeg voor voer- en kijkplezier!

Tip: Wil je merels voeren, gebruik dan los zaad en gebruik dan een voerhuisje, het voer kan dan niet nat regenen.

Scroll naar boven